Resultaten voor Den Druiventros

Den Druiventros
Restaurant Den druiventros Antwerpen 6 Antwerpen UiT in Vlaanderen.
Antwerpen 6 Antwerpen. Restaurant Den druiventros. Kerkstraat 75 2060 Antwerpen 6 Antwerpen. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Antwerpen Centraal. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in.
lenen
Voormalig restaurant van Jaro en Hanne krijgt nieuwe toekomst Culinaire Ambiance.
Ze startten daarop een eigen zaak met een foodtruck en begonnen daarna een restaurant in de Kerkstraat, Den Druiventros. In februari 2017 ging het populaire koppel uit elkaar en Jaro besliste om alleen door te gaan, en veranderde daarom het restaurant van naam: Den Druiventros werd Jaro.
hergroepering kredieten
Den Druiventros vult leemte van restaurant Jaro in Reputations.be.
In Den Druiventros serveren we vanaf de herfst dagelijkse kost mét een vleugje nostalgie. We combineren de smaak van Vlaamse klassiekers met de gezelligheid van de Willibrorduswijk. Den Druiventros is gelegen in de Willibrorduswijk, een hippe en volkse buurt op de rand van Antwerpen Noord en Borgerhout.
veranda
foodtruck.
Bij een foodtruck of elk ander mobiel kraam is er sprake van een restaurantdienst wanneer de klant aan of in de nabijheid van uw kraam kan beschikken over een ruimte van u die is ingericht om ter plaatse maaltijden en/of dranken te verbruiken.
wkk
Den Druiventros, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Eten van top kwaliteit! Wij kwamen eten tijdens een van de evenementen die Den Druiventros regelmatig organiseert en waarbij de verschillende gangen afgewisseld worden door muziek en/of tekst in dit geval door Jenne Decleir. Deze evenementen zijn zeker een aanrader!
slotenmaker mechelen
Den Druiventros: heerlijk lunchen en dineren in Antwerpen.
den druiventros: heerlijk lunchen en dineren in antwerpen. Den Druiventros: heerlijk lunchen en dineren in Antwerpen. Hannelore Verstreken en Jaro Steens wonnen het eerste seizoen van het VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant. Na hun overwinning trokken ze een jaar door Vlaanderen met hun foodtruck Kilimanjaro.
Den Druiventros Belgische keuken 2060 Antwerpen.
1100: 1400: / 1700: 2100: vrijdag. 1100: 1400: / 1700: 2100: zaterdag. 1700: 2100: zondag. Den Druiventros biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be. Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.
Den Druiventros.
Een nieuw verhaal voor Den Druiventros! Van superette naar restaurant tot hedendaags eetcafé: vanaf deze herfst kan je opnieuw terecht in Den Druiventros in de Kerkstraat in Antwerpen om er te genieten van huisbereide Vlaamse klassiekers tegen een betaalbare prijs.
Den Druiventros Avocado van de Duivel.
Voor Resengo trok ik deze maand richting Den Druiventros, een oude bekende in de Kerkstraat in Borgerhout, die onlangs overgenomen werd door Hanne en Jaro, winnaars van Mijn Pop Up, editie 2014. Ik zat zelf in het buitenland tijdens die reeks, dus ik weet niet echt wat hun concept en sterktes toen waren.

Contacteer ons

hotel de druiventros nederland
hotel druiventros efteling
food truck aanhanger
food truck festival leuven
food truck deventer
food truck festival kaatsheuvel
food truck noordwijk
tweedehands food truck kopen
druiventros berkel enschot